Overzicht Bestuur

Bestuur

vorige
Ronald
volgende

Ronald Kip - Secretaris

Ronald Kip maakte in het voorjaar van 2015 zijn entree in het bestuur en is sinds december 2015 secretaris van Sub Umbra. Binnen het takenpakket van het bestuur houdt hij zich bezig met zaken die van een secretaris mogen worden verwacht maar waar nodig zal hij ook hand en span diensten verrichten als het gaat om andere activiteiten binnen de vereniging.
Als bestuurslid wil Ronald voortborduren op datgene wat in de afgelopen jaren binnen de vereniging is gerealiseerd maar wil daarnaast ook verder in de toekomst kijken. Net als zijn voorgangers is Ronald een voorstander van een goed opgezette organisatie met commissies die op gespecialiseerde gebieden creatief en met veel enthousiasme functioneren. Ook is zijn motto "wie de jeugd heeft, heeft de toekomst" maar mogen zeker de leden niet vergeten worden die al jaren lid zijn en hun verdiensten ruimschoots hebben getoond, uiteindelijk hebben zij de ervaring en kennis waar we nog lang gebruik van hopen mogen te maken.
Hoewel Ronald zelf geen instrument speelt is hij zeker een muziekliefhebber op verschillende fronten waarin de muzikale activiteiten binnen Sub Umbra zeker passen en hoopt hij dan ook daar een muzikale noot in bij te dragen.

Laatste nieuws Sub Umbra:
20/04: Jubileumconcert
--- Kijk bij NIEUWS ---

Komende activiteiten:
Zondag 27 oktober
Optreden Harmonieorkest bij
Kattendans in Bergeijk

Zaterdag 2 november | avond
Concert afsluiting jubileumjaar
Theater De Schalm