Ontstaan Nieuws Agenda Concerten Kaartverkoop facebook

Activiteiten Concerten

Muziek voor Mensen van Veldhoven

Nieuwjaarsconcert Veldhoven 75 jaar vrij

 

Datum: Zondag 19 januari 2020
Zaal open: 14:30 uur | aanvang 15:00 uur
Locatie: Kerk van Christus Koning (Lambertuskerk)
Entree: gratis

Ben jij iemand die zich inspant voor de Veldhovense samenleving? Zo iemand die kleur geeft aan het leven van een ander? In zorg en welzijn, in verenigingen, de vrijwillige brandweer, parochie, KBO, op scholen, goede doelen projecten, Heemkundekring en ga zo maar door, te veel om op te noemen.

Om je te bedanken voor alle uren die jij belangeloos geeft aan een ander nodigen wij je uit om te genieten van een muzikale middag voor jong en oud met optredens van vioolsoliste Nadia ten Kate en Harmonie Sub Umbra: Samen zijn wij één! Muziek voor Mensen van Veldhoven.

Als vrijwilliger bieden wij jou én je introducés deze middag gratis aan! Locatie: het concert vindt plaats in de kerk van Christus Koning (voorheen Lambertuskerk) aan de Kapelstraat Zuid 18 te Veldhoven en staat in het teken van de herdenking en bevrijding van Veldhoven "Veldhoven 75 jaar Vrij."
"Muziek voor Mensen van Veldhoven" is gratis toegankelijk, er zijn geen entreekaarten nodig.

Wij kijken er naar uit je te mogen verwelkomen. Zaal open om 14.30 uur. Voor het concert en in de pauze is koffie/thee verkrijgbaar a €1,50

"Uw wens tijdens het concert"
Heb je een bijzondere wens? Wil je iemand bedanken, in het zonnetje zetten, hartverwarmende woorden of zomaar een lief bericht? Stuur dat dan naar info@subumbra.nl (max 140 karakters/tekens) en tijdens de avond wordt jouw wens op het scherm vertoond of geef je tekst af bij Ontmoetingscentrum De Ligt met vermelding van: "Muziek voor Mensen van Veldhoven".

Laatste nieuws Sub Umbra:
09/02: PSO concert
19/01: Nieuwjaarsconcert
23/11: 92.5 punten op concours
--- Kijk bij NIEUWS ---
7 april | avond
Concert voor begeleiding D-examen van fluitistes Nanne en Suzanne
Art4U

27 april 2020 | Koningsdag
Optreden Fistkapel bij Oranjemarkt
Veldhoven - City Centrum