Sub Umbra midzomernachtconcert
programma
programma
partners
info
Fotoboek

 

 

Het voor deze gelegenheid flink uitgebreide orkest van Sub Umbra is trots dat zij met een aantal nationaal en internationaal klinkende namen mag samenwerken. Het programma bevat een aantal echte muzikale pareltjes en beloofd daarnaast voor jong en oud ook nog eens een feest van herkenning te worden.
Wij zijn oprecht trots aan u te mogen voorstellen:

 

CHARLY LUSKE:

Singer & songwriter, bekend van theater, film en televisie

Zijn verpletterend optreden in The Voice of Holland staat bij velen nog scherp op het netvlies. Charly vond zijn weg in de showbizzwereld echter al lang daarvoor. Hij laat zijn veelzijdigheid op verschillende podia zien als muzikant, (musical)acteur, stemacteur voor tekenfilms en als presentator. Charly's vocale kwaliteiten hoeven dus verder geen introductie.

midzomernachtconcert midzomernachtconcert

 

RUUD BREULS:

Trompettist op eenzame hoogte

Van internationale alure is ook de medewerking van Ruud Breuls. Deze uit Limburg afkomstige trompettist speelde met de muzikale groten der aarde. Meer dan 300 cd-opname's heeft hij op zijn naam staan waarbij hij met alle bekende Nederlandse artiesten heeft samengewerkt. Internationaal werkte hij o.a. met David Foster, Seal, Michael Bolton, Natalie Cole en Earth Wind & Fire.
Hij werd meerdere keren gelauwerd voor zijn muzikale verdiensten. Onder andere met de Laren Jazz Award die hij in 2013 uitgereikt kreeg.
Bekende orkesten waar Ruud in speelt zijn Het Metropole Orkest (bekijk zijn uitvoering van Kyteman's "Sorry"), The Jazz Orchestra of the Concertgebouw, The Dutch Jazz Orchestra, the WDR big Band uit Keulen en The New Art Orchestra.

midzomernachtconcert

 

MARLOU OBERS:

Nog meer inbreng uit het zuiden des lands komt van Marlou Obers. Deze, evenals Ruud Breuls, aan het Hilversumse conservatorium geschoolde vocaliste ademt muziek en brengt dat ook over op haar studenten aan The Lighthouse of Music en de Toneelacademie in Maastricht.
Marlou is een perfomer van lichte muziek pur sang maar laat ook Limburgse roots zeker niet links liggen. Op dit festival gaat ze juist een stuk van Brabantse makelij, van niemand minder dan Gerard van Maasakkers, ten gehore brengen. Ook zal ze in meer jazzy duet met Ruud Bruels ten tonele verschijnen.

midzomernachtconcert

 

ASTRID BAGGERMANS & MARK PEETERS:

Uit ons eigen Veldhoven worden we getrakteerd op Astrid Baggermans en Mark Peeters.

Astrid is een muzikale alleskunner die haar liefde voor muziek weet te koppelen aan een enorme levenslust en plezier. Ze beleefde met haar act Die lustige Sjlagerfreunden grote successen. Zo stond ze al eens voor een meer dan 10.000 koppig publiek op Zwarte Cross. Ook het theater is haar, als deelnemer aan de Veldhovense Revue, niet vreemd. Astrid is een graag geziene gast bij orkesten zoals het onze.

Mark is ook zo'n podiumdier. Met zijn warm stemgeluid weet hij zich net zo makkelijk als een crooner te presenteren als dat hij een lekkere meezinger van meer volkse allure ten gehore brengt. Er is eigenlijk nooit een publiek geweest dat niet zwichtte voor Mark's entertainmentcapaciteiten. Mark is tevens de gastheer des huizes en zorgt dat het publiek niets te kort komt.

midzomernachtconcert midzomernachtconcert

 

KLEP YOUR HANDS:

De opwarmer van het MidzomerNachtFestival

Zon, zee, strand en saxofoonmuziek. Deze funky, dansbare sfeer zet Vincent Klep samen met zijn mannen van KLEP YOUR HANDS neer tijdens een optreden. Na een nu al legendarisch debuut in de Tilburgse jazzclub Paradox, zijn deze gasten vast besloten om deze zomerse energie door heel Nederland te verspreiden. Een optreden waar u energie van krijgt, vrolijk van wordt en van gaat genieten.

midzomernachtconcert

 

COPCHASE:

De band voor de afterpartij !!

midzomernachtconcert

Als het hoofdgerecht er op zit is het tijd voor de afterparty. Deze wordt verzorgd door de 17-koppige band Copchase. De sound van Copchase ademt funk en soul en die zorgt er wel voor dat er na het hoofdgerecht geen 'afterdinerdip' ontstaat.

De band is opgericht in de zomer van 2014. Een aantal mannen uit de regio 's-Hertogenbosch wilden een keer iets anders...
Het resultaat is een 17 koppige formatie met alleen trompetten, trombones, saxen, tuba, drums en zang. Geen gitaren of keyboard, maar 14 rete strakke blazers, ondersteund door te gekke drums en 2 zangers die 'soul' en 'funk' ademen!
De band speelt op maat geschreven muziek van onder andere Nina Simone, Stevie Wonder en Tower of Power. Maar Copchase speelt ook modernere muziek van bijvoorbeeld Ben L'Oncle Soul, Electro Deluxe, Soul Rebbels en de New Cool Collective.

Onder de bezielende leiding van William Kroot - o.a. trompettist van het Brabants Jazz Orkest - steelt de band gegarandeerd de show en komt u ogen en oren tekort!

midzomernachtconcert

 

And last but not least ...

Harmonieorkest Sub Umbra

... voor de laatste keer onder leiding van Sef Pijpers!

midzomernachtconcert

 

programma
programma
line-up
partners
info
Fotoboek

 

midzomernachtconcert