Sub Umbra midzomernachtconcert
programma
line-up
partners
info
Fotoboek

 

 

Zo mooi kan een zomeravond zijn ...!

Genieten van zomerse klanken, een hapje, een drankje en van elkaars gezelschap. Met andere woorden. Fun, Food, Friends and Music. Misschien wel met de voetjes in het zand van het witte strand van 't Witven. Zien en gezien worden tijdens een avond vol entertainment.

Onder de "Perfect Sky", waardoor een zwoel zomeravondbuitje je geen nat pak bezorgt, kun je een avond lang genieten van een fijne muzikale cocktail.

Vanaf 19.00 uur tot 20:45 uur kan het publiek, vermaakt door diverse korte optredens, in een lekker avondzonnetje langzaam opwarmen voor een groots en spetterend hoofdconcert.
Wat dacht u beijvoorbeeld van de viermansformatie "KLEP YOUR HANDS" (zie de "Line-up"). Een optreden waar u meteen energie van krijgt en vrolijk van wordt!

Om 20:45 uur begint het hoofdgerecht van de avond. Het voor deze gelegenheid flink uitgebreide orkest van SUB UMBRA is trots dat zij met een aantal nationaal en internationaal klinkende namen mag samenwerken. Het programma bevat een aantal echte muzikale pareltjes en belooft daarnaast voor jong en oud ook nog eens een feest van herkenning te worden.
Het hoofdprogramma wordt afgetrapt door "Harmonieorkest Sub Umbra" samen met de percussionisten van "SUpercussion" en het "Leerlingenorkest Sub Umbra".

En wat te denken van CHARLY LUSKE! Zijn verpletterend optreden in The Voice of Holland staat bij velen nog scherp op het netvlies.
Maar ook de andere solisten van de avond mogen er zijn:
ASTRID BAGGERMANS, MARK PEETERS, MARLOU OBERS en op trompet RUUD BREULS. Zij brengen een breed scala aan lichte muziek ten gehore, begeleid door Harmonieorkest Sub Umbra o.l.v. Sef Pijpers.

En dit alles aan het kabbelende water van Strandbad 't Witven.

Rond 23:00 uur zal de band "COPCHASE" het podium te betreden, een band uit de regio 's Hertogenbosch die bestaat uit maar liefst 14 blazers plus drums en 2 zangers. Ook "KLEP YOUR HANDS" zal tijdens de afterparty wederom van zich laten horen.

Meer informatie over de optredende artiesten en over COPCHASE vind je bij "Line-up".

-----

Ook voor de inwendige mens is gedacht. Naast een drankje, kun je ook bij diverse Foodtrucks terecht om een hapje te halen tijdens de optredens.

 

midzomernachtconcert

 

midzomernachtconcert

 

midzomernachtconcert

 

programma
programma
line-up
partners
info
Fotoboek

 

midzomernachtconcert