Harmonieorkest Middenorkest Beginnersorkest Supercussion Fîstkapel Muzieklessen SUbeat

Organisatie Fîstkapel Veldhoven

Fistkapel

Een groep gezellige muzikanten die in zijn voor een feestje, dat is Fīstkapel Veldhoven. Met vrolijke blaasmuziek wordt ieder evenement tot een feest.

- Muzikaal opluisteren van sportevenementen:

Of het nu gaat om het motiveren van mensen die staan voor een gezamenlijke uitdaging: denk hierbij aan het opluisteren van een voetbal-, (ijs)hockey wedstrijd of een andere teamsport , óf een individuele uitdaging: een hardloop- of schaatswedstrijd Fīstkapel Veldhoven is breed inzetbaar bij sportevenementen.

- Gezelligheid toevoegen aan een evenement, opening, feest of receptie:

Op het moment dat bezoekers/ gasten binnenkomen, vaak een beetje onwennig om zich heen kijken, zorgt een sfeervolle ontvangst direct voor een warme sfeer. Ook tijdens een receptie, een feest of evenement speelt het optreden van Fīstkapel Veldhoven een actieve rol. Het geeft aanleiding tot gesprek en verbindt mensen met elkaar. Tevens vestigt het optreden de aandacht van mensen waaraan direct een welkomstwoord of presentatie gekoppeld kan worden. Ook tijdens een zakelijk evenement zorgt vrolijke muziek voor positieve verbindingen.

Fistkapel

- Deelname aan festivals en buitenevenementen:

Fīstkapel Veldhoven staat garant voor een vrolijke noot tijdens diverse evenementen zoals de Oranjemarkt, de Grote Beekloop, het A2 festival, de Meimarkt enz. Passanten en bezoekers worden goed geluimd bij het horen van de opgewekte klanken van de blaasmuziek.

- Carnavalsactiviteiten:

Tijdens de carnaval brengt de Fīstkapel een bezoek aan sportkantines, maatschappelijke organisaties, bejaarden, verenigingen, gemeentelijke activiteiten zoals de Sleuteloverdracht, de carnavalsoptocht enz. te veel om op te noemen.

 

Wie is Fīstkapel Veldhoven?

De muzikanten van de 25-koppige blaaskapel zijn allen lid van Sub Umbra, een vereniging die bestaat uit een beginners- leerlingen- harmonie-orkest, slagwerkgroep én blaaskapel.

Nadere informatie:
Een optreden boeken, informatie over de mogelijkheden voor een optreden of wellicht zelf musiceren bij Fīstkapel Veldhoven?
Neem contact op via:
E-mail: info@subumbra.nl
Telefoon: Anita Kloezen, secretaris Fīstkapel: 06-38951639

Zelf musiceren bij Fīstkapel Veldhoven?

Dat kan natuurlijk.
Ben jij een baritonblazer, bassist of trombonist? Dan zijn wij op zoek naar jou! De bezetting kan direct uitgebreid worden met "zwaar werk".

We repeteren op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Ontmoetingscentrum De Ligt.

Fistkapel
Laatste nieuws Sub Umbra:
27/11: Middenorkest in de prijzen
13/11: Lord of the Rings
12/07: Blazersklas
15/05: Muziek voor Mensen van Veldhoven
--- Kijk bij NIEUWS ---
Komende activiteiten:
Dinsdag 31 januari | 18.30 uur
Afsluiting Blaasbende Basisschool de Meerhoef
De Ligt

Zaterdag 4 maart 2023 | 19:30 uur
Vriendenconcert - Beginnersorkest | Middenorkest | Harmonieorkest
Art4U - Bossebaan 60 Veldhoven