Harmonieorkest Middenorkest Beginnersorkest Supercussion Fîstkapel Muzieklessen SUbeat

Organisatie Harmonieorkest

Het harmonieorkest van Sub Umbra bestaat op dit moment uit ca. 60 musicerende leden. Dat is exclusief het beginners- en opleidings-/middenorkest.
Leden van het opleidingsorkest die het B-niveau hebben bereikt, kunnen doorstromen naar het harmonieorkest.
Leden van het harmonieorkest krijgen een uniform en als er geen beschikbaar is, wordt er een op maat gemaakt.
Ook mensen van buiten kunnen instromen in het harmonieorkest. Om het speelniveau te kunnen bepalen moet meestal voorgespeeld worden voor de dirigent.

Harmonieorkest

Het repertoire van de harmonie is zeer breed. Het varieert van big band tot operette en van musical tot pittige concoursstukken. Vrijwel elk jaar wordt er een groot concert gegeven. In navolging van vele jaren Promconcerten en vervolgens de Variété-Concerten, is in 2017 voor het eerst het Midzomernacht-Festival georganiseerd. Tijdens deze concerten worden er ook verschillende populaire nummers ingestudeerd die ondersteund worden door vocale solisten.

Harmonieorkest

Sinds augustus 2017 is Arjan Gaasbeek dirigent van het harmonieorkest van Sub Umbra. Onder zijn leiding behaalde het harmonieorkest in 2019 tijdens de concertwedstrijden in Zutphen een prachtige eerste prijs met lof van de jury.

Harmonieorkest

Het harmonieorkest repeteert elke dinsdagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur in Muziekschool Art4U, Bossebaan 60 in Veldhoven.

We kunnen altijd nieuwe, enthousiaste muzikanten gebruiken, dus heb je interesse om te komen spelen in een gezellige en actieve vereniging, meld je dan HIER snel bij ons aan!

Harmonieorkest
Laatste nieuws Sub Umbra:
25/11: 1e prijs en lof der jury
12/11: Brilliant Moments
08/10: Nederlands Kampioen
01/10: Uitwisselingsconcert
--- Kijk bij NIEUWS ---

Komende activiteiten:
25 februari 2024 | 14:00 uur
Concert i.s.m l’Union Fraternelle “Golden Oldies
Theater De Schalm

Zaterdag 2 maart 2024
Potgrondactie !!!
Meerveldhoven en D Ekker